Blåstøyten´s Bea

Regn:NO40821/12
Resultater:

Bea er Sture og Ruths valp etter Blåstøyten´s Tiri (Diero og Clara/Runa)og Boris Archie. Ein tjuvparring, men gode linjer. Født 22. mars 2012.
Bea ligner sin mor. Er meget kraftig og sterk , ikke stor i høyde. Bea har nettopp, som Porse startet sin karriere i villmarka.

Blåstøyten´s Porse

Regn:NO40822/12
Resultater:

Porse er nå 6,5 mnd gammel. Hun er datter av Boris og Tiri. 
Porse eies av Mona og Ronny.
Porse tok sin første stilfulle stand 18 september!! Feires <3

Blåstøyten´s Tiri

Regnr: NO50762/10
Resultater:

Tiri er etter Runa og Diero. Hun blir 2 år den 5. august 2012.
Tiri har fått utsatt en vintersesong i uka på grunn av ei skikkelig tjuvparring med Boris. Valpene er levert og hun vil til høsten få prøvd seg i AK. Tiri er ei flott tispe med et fantastisk løpesett. Hun er ikke stor, men meget kraftig bygd, lang rygg og veldig sterk. Tiri er HD fri og har hele fremtiden foran seg.
Det er Sture og Ruth som er eier av Tiri.

Buskogens DTT Raija

Regnr: NO30246/12
Resultater: 

Egenskaper: Raija er vårt nyeste tilkomme. Hun er et spennende kort med fransk far Theo og Buskogens Trixie som mor. Trixie represtenerer solide kråklifjellslinjer fra Cola light og Zico. Sjekk ut stamtavla på www.gordonsetter.no

Raija liker alt mykt, og er noe bortskjemt.

Blåstøyten´s Iris

Regnr:
Resultater:

Iris er etter Clara og Diero. Hun er en fantastisk lettdressert tispe med veldig god stil i terrenget. Hun er ei lita tispe med stor kapasitet, flotte farger og stødig i fugl. Hun blir 2 år 5. august 2012. Iris er hos Siv Anita og Dag Rune Eide. 

Sislättas Clara/ Runa

Reg.nr: S34438/2004
Resultater: Utstilling: 2 Ak, VG
                Jaktprøve: 2 * 2 Uk, 3 Ak, 2* 2 Ak, 1 Ak
Statestikk: Clara / Runa har en viltfinnerindeks i AK på 116,1 hun har også en HD indeks på 116. Det gjenstår ennå å erobre Vk premier. 28% premieringsgrad så langt.

Egenskaper: For det første heter hun Runa i hjemmemiljøet. Hun har et fantastisk gemytt og er den perfekte familiehund. Hun mestrer alle slags aktiviteter: Trekker pulk, trekker ski, jakter i alle forhold, apporterer fantastisk både land og vann, hun er en god mor med kvaliteter i oppdragelse av valper.
Runa er også en tispe som fyller krav til godkjent avltispe.
Hun kommer fra Sverige og Kristina Johanssons oppdrett. Hun er datter av Åshøjdens Havannah og Finnvolas Zico. Det er 5 jaktpremierte valper fra Runas kull.
Hun er en vakker og elegant tispe. Stilt på utstilling 2 ganger, der fikk hun en 2 Ak første gang og en VG andre gang.

Blåstøytens Rino

Reg.nr: NO43973/09
Resultater: Utstilling: 1JKK, 1Konk, Hp, VG Jaktprøve: 3AK

Egenskaper: Rino er en ung hannhund som er lett dresserbar og viser en flott utvikling. Han tok tidlig fast stand ( 6 mnd ) og ble førstegang stilt på jaktprøve 10 mnd gammel. Han viste lovende takter og kunne vært premiert hvis fører hadde skutt (Ronny)Hi hi. Vi gleder oss til å se han lykkes neste gang. Lite ryper og mye lemmen har preget unghund tiden hans,  vi er klare for AK. 

Vi øver til utstilling..

Åshøjdens Meja

Regnr: S46371/2000
Resultater: 3 AK, 2 Ak, 1 Ak jaktprøve 2 Ak utstilling.
Antall kull: 2
Partnere: Tjårrisdalens Felix og Åens Hàhppil

Egenskaper:
Meja er Ronnys tispe som kommer fra Eva Postner Storms kennel. Hun er en meget spesiell tispe og den perfekte jaktpartner. Hun er kjent for sin rapportering til fører og har et flott gemytt.
Meja er i dag 10 år og viser fremdeles sine kvaliteter som stor utholdenhet, stopper aldri å gi trøkket ute i terrenget. Finner alltid fugl og er meget rolig i hjemmemiljøet. Hun viser fremdeles barnslige trekk.

Meja døde høsten 2011. Vi savner henne veldig mye.
Meja til høyre sammen med datteren Rave Ana.

Blåstøyten's Myrra

Regnr: 17717/08
Resultater: 2 Ak

Egenskaper:
Myrra er en tispe som er av liten type. Hun har stor fart og typisk amerikansk stil i søk. Sture mistet en 1 premie Ak da pistolen ikke smalt, og bare klikket stille i skogen. Han har ikke stilt henne etter dette. Myrra er en flott brukshund og jeger.

Boris Archie

Regnr: 21563/02
Resultater:

Vi fant en annonse om en hann på 7 mnd som måtte bortplasseres. Vi tok kontakt og så på noen spennende linjer, og kjøpte ham. Han ankom noe preget av sofaliv og selskapsløve og han het da også sofus. Heldigvis hadde han et annet registrert navn. Boris går høyt og lavt og har et stort søk. Da vi fikk røntget hoftene viste det seg at han hadde middels HD på den ene hofta. Det var til og med forkalkninger etablert.
Vi tok et valg om å starte en livslang kur med Vitaminer som skal forebygge: Ester C og han er i dag en aktiv trekkhund og jeger. I ettertid har vi røntget ham på nytt - da vi aldri har opplevd svakheter i hoften. Vi tror han har hatt en skade før han kom til oss. Han er fremdeles avlest med Middels HD, men vi har tatt vare på bildene og tror fremdeles på en skade.
I dag er han over11 år og fremdeles i våre rekker. Han er Tiris sjef og passer veldig godt på henne.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 08:16

GRATULERER MED 11 års dagen i dag, Håper dere alle har det bra. Vroff fra Cayenne

...
18.10 | 09:10

Jyrki hilser fra Finland

...
15.07 | 01:21

Hei, skal få sendt dere bilder snart

...
25.05 | 01:28

Svarte på hjemmesia

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE